Om boken

Den magiska formeln
fungerar – bevisligen!

”Det bästa med den här boken är att de flesta av er inte kommer att tro det ni läser”, skriver Andrew Tobias i förordet, själv välkänd författare till bl a ”The Only Investment Guide You’ll Ever Need”. För om alla följde Joel Greenblatts magiska formel skulle den inte fungera. Det gör det så mycket lättare för alla er andra.
När du väl förstår Greenblatts enkla strategi och hans magiska formel – och det gör du utan tvekan när du läst den lilla boken – så kan du kraftigt förbättra avkastningen på ditt aktiesparande. Dessutom till lågt risktagande. Det viktiga är att du har tålamod att hålla fast vid strategin långsiktigt (minst 3-5 år), både i medgång och motgång. Då fungerar det – bevisligen!
I denna andra och reviderade utgåva av En liten bok – för första gången på svenska – visar också Greenblatt med övertygande statistik hur väl hans strategi och magiska formel fungerat sedan första utgåvan 2005 och långt dessförinnan med historiska data. Allt talar för att det också kommer att fungerar framöver. Tack vare sin enkelhet och sunt förnuft.

SÅ BLIR DU EN MÄSTARE PÅ BÖRSEN

En liten bok som slår aktiemarknaden kan göra dig till en mästare på börsen. Utan förkunskaper. Du kan slå marknaden (index), proffsplacerarna och de flesta förvaltare med bred marginal. Du behöver bara lära dig Joel Greenblatts två ankla grundregler och följa hans magiska formel. Det låter otroligt, men fungerar bevisligen!
Greenblatt förklarar sin väl beprövade aktiestrategi på ett sätt som alla förstår, inspirerande och med en stor portion humor. han har bra på fötterna. I sin egna framgångsrika kapitalförvaltning på Wall Street lyckades han under 20 år ge sina kunder en genomsnittlig avkastning på 40 procent!

”En liten bok som slår aktiemarknaden är en av de bästa och tydligaste handböckerna i värdeinvestering.”
- The Wall Street Journal

”Helt enkelt perfekt. En av de viktigaste aktieböckerna på 50 år.”
- Michael Price

Bästa aktieboken för småsparare, enligt stjärnförvaltarna Filip Wientraub, Labrusca Family Office och Ann Grevelius, SEB Fonder, i Privata Affärers Placeringsguiden.